ΧΡΟΝΟΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελλάδα: 

1. ΕΛΤΑ courier 1-5 εργάσιμες ημέρες. Κόστος: 1€

2. ACS courier 1-3 εργάσιμες ημέρες. Κόστος 3€

Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ . 

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον αποστολέα.

Ευρώπη: 3-6 εργάσιμες ημέρες κόστος 10€

Οι αποστολές σε όλες τις χώρες εντός της Ευρώπης είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ . Για παραγγελίες κάτω των 150€ , χρεώνουμε 10€ . Οι αποστολές πραγματοποιούνται από την DHL (Ελληνικά Ταχυδρομεία). Οι τοπικοί φόροι και δασμοί θα προστεθούν κατά την παράδοση κατά την αποστολή σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το κόστος επιστροφής είναι 20€.


ΗΠΑ: 4-7 εργάσιμες ημέρες κόστος 15€
Οι αποστολές εντός ΗΠΑ είναι δωρεάν για παραγγελίες που υπερβαίνουν€ 250. Για παραγγελίες παρακάτω€ 250, τα έξοδα αποστολής είναι 15€ . Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται από τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).).
Το κόστος επιστροφής είναι€ 15.


Υπόλοιπος κόσμος: 5-10 εργάσιμες ημέρες κόστος 30€
Αποστολές για τον υπόλοιπο κόσμο τα έξοδα αποστολής είναι 30€ . Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται από τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).).
Το κόστος επιστροφής είναι 30€ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ACS (Ελλάδα)
Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση εδώ https://www.acscourier.net/en/track-and-trace

Η ACS θα παραδώσει το δέμα σας σε έναν κόμβο κοντά σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS όταν φτάσει η παράδοση. Επομένως, είναι σημαντικό να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου κατά την εγγραφή των στοιχείων σας.

ΕΛΤΑ courier: (Ε.Ε., ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος)
Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση εδώ: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

Τα ΕΛΤΑ courier θα παραδώσουν το δέμα στην εθνική σας ταχυδρομική υπηρεσία η οποία θα παραδώσει το δέμα σας στη διεύθυνση παράδοσης που αναγράφεται στην παραγγελία σας. Είναι σημαντικό να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου όταν καταχωρείτε τα στοιχεία σας.

×

B O N E N D I S