Ποιοι Είμαστε

O Bonendis είναι το ανεξάρτητο ελληνικό brand που ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Μαύρο και την Μαρία Αλεξανδροπούλου, το 2014 στην Αθήνα.

Στο Bonendis σχεδιάζoυμε και κατασκευάζουμε τσάντες και σακίδια για τον αστικό τρόπο ζωής. Οι πελάτες μας αναζητούν να είναι σικάτοι και διαχρονικοί. Επιθυμούν να είναι άνετοι με κομψό τρόπο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που θα δώσει έμφαση στο προσωπικό στυλ και θα τονίσει την αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας που την φοράει!

Στο Bonendis πιστεύουμε σε ισχυρές σχέσεις που στηρίζονται στη επικοινωνία και την αμοιβαία εκτίμηση Οι συνεργάτες μας γίνονται η οικογένειά μας και οι πελάτες μας δείχνουν εμπιστοσύνη στις δημιουργίες μας!

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται δεοντολογικά από Έλληνες που είναι ειδικοί στην τέχνη της κατασκευής τσαντών. Πιστεύουμε στην αειφόρα και υγιή αγορά, επομένως κατασκευάζουμε κατά παραγγελία χωρίς υπερπαραγωγή!!

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό αξεσουάρ που θα ενισχύσει την εμφάνισή τους και θα τονίσει το προσωπικό στυλ τους. Το όνειρό μας είναι να γίνουμε μέρος των αναμνήσεών σας.

×