ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεια BONENDIS ιδρύθηκε το 2014 μέσα στο αστικό τοπίο της Αθήνας. Στην BONENDIS σχεδιάζουμε premium γυναικείες δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ, που εκφράζουν την ποικιλομορφία της ζωής στην πόλη. Η έμπνευση γύρω από το σχεδιασμό της συλλογής, προέρχεται από την ίδια τη γυναίκα. Τα μοντέλα μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης της γυναίκας που θέλει να αναδείξει το στυλ της και να νιώσει αυτοπεποίθηση με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ.

ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Το BONENDIS προέρχεται από το ελληνικό όνομα του ανέμου Πουνέντες (Πουνέντες) όπως προφέρεται στο απομακρυσμένο νησί των Δωδεκανήσων, την Κάρπαθο. Καθώς ο άνεμος ταξιδεύει και εξελίσσεται, το ίδιο κάνει και η μάρκα. Αλλάζει σχήματα και προσαρμόζει τα σχέδιά του για να ανταποκρίνεται και να εκπληρώνει τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η BONENDIS ξεκίνησε ως όνειρο δύο ανθρώπων και σήμερα είναι μια επιχειρηματική οικογένεια που εξυπηρετεί περισσότερα από 150 καταστήματα στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Μοιραζόμαστε μαζί τον ίδιο στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο από εμάς, την ίδια αισθητική και τον ίδιο σεβασμό για την ελληνική κατασκευή.

ΑΞΙΕΣ

Στην BONENDIS πιστεύουμε στην οικοδόμηση πίστης και ισχυρών σχέσεων και δεσμών. Οι συνεργάτες μας γίνονται μακροχρόνιες σχέσεις και οι πελάτες μας μας τιμούν με την επανειλημμένη προτίμησή τους.

Πιστεύουμε στη βιωσιμότητα και ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, κατασκευάζουμε εβδομαδιαία κατόπιν ζήτησης χωρίς υπερβολική παραγωγή και διατήρηση αποθεμάτων. Περαιτέρω συνεργαζόμαστε με άνδρες παραδοσιακών τεχνών που είναι ειδικοί στην κατασκευή τσαντών.

Διατηρώντας όλη την παραγωγή με έδρα την Ελλάδα.

×

B O N E N D I S