Οροι Αποστολης/Επιστροφης

ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Θα προσπαθούμε πάντα να αποστέλλουμε την παραγγελία σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας από τη στιγμή που κάνατε την παραγγελία σας. Συνήθως αν κάνετε την παραγγελία σας πριν από τις 11:00 π.μ. GMT+2, θα την αποστείλουμε την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που γίνονται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΝΑ ΧΩΡΑ

Ελλάδα: 2-4 εργάσιμες ημέρες
Ευρώπη: 4-7 εργάσιμες ημέρες
ΗΠΑ: 4-7 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπος κόσμος: 5-10 εργάσιμες ημέρες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΧΩΡΑ

Ελλάδα:
Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι 3€ . Όλες οι παραγγελίες από 30€ και το up είναι δωρεάν. Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με ACS Courier.
Το κόστος επιστροφής είναι 5€ .

Ευρώπη: 10€
Οι αποστολές σε όλες τις χώρες εντός της Ευρώπης είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€ . Για παραγγελίες κάτω των 150€ , χρεώνουμε 10€ . Οι αποστολές πραγματοποιούνται με DHL ή ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία). Οι τοπικοί φόροι και δασμοί θα προστεθούν κατά την παράδοση κατά την αποστολή σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το κόστος επιστροφής είναι 20€ .

ΗΠΑ: 15€
Οι αποστολές εντός ΗΠΑ είναι δωρεάν για παραγγελίες που υπερβαίνουν€ 250. Για παραγγελίες παρακάτω€ 250, τα έξοδα αποστολής είναι 15€ . Όλες οι αποστολές εκτελούνται από την DHL ή τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).
Το κόστος επιστροφής είναι€ 15.

Υπόλοιπος κόσμος: 30€
Αποστολές για τον υπόλοιπο κόσμο τα έξοδα αποστολής είναι 30€ . Όλες οι αποστολές εκτελούνται από την DHL ή τα ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία).).
Το κόστος επιστροφής είναι 30€ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ACS (Ελλάδα)
Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση εδώ https://www.acscourier.net/en/track-and-trace

Η ACS θα παραδώσει το δέμα σας σε έναν κόμβο κοντά σας και θα ειδοποιηθείτε με SMS όταν φτάσει η παράδοση. Επομένως, είναι σημαντικό να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου κατά την εγγραφή των στοιχείων σας.

DHL: (ΕΕ, ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος)
Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας.

ΕΛΤΑ: (Ε.Ε., ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος)
Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν η παραγγελία σας έχει αποσταλεί, με τον αριθμό παρακολούθησης του δέματος σας. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση εδώ: http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx

Τα ΕΛΤΑ θα παραδώσουν το δέμα στην εθνική σας ταχυδρομική υπηρεσία η οποία θα παραδώσει το δέμα σας στη διεύθυνση παράδοσης που αναγράφεται στην παραγγελία σας. Είναι σημαντικό να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου όταν καταχωρείτε τα στοιχεία σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την αποθήκη Bonendis που βρίσκεται στο Μοσχάτο, Ελλάδα.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Μπορείτε να πληρώσετε με Visa, MasterCard, American Express και PayPal. Δεν υπάρχει χρέωση για πληρωμές με κάρτα ή PayPal. Για αγορές εντός Ελλάδας μπορείτε να πληρώσετε και με αντικαταβολή. Για πληρωμές με κάρτα συνεργαζόμαστε με την Stripe Payments που παρέχει την υπηρεσία πληρωμής με κάρτα με το 3DSecure. Η συναλλαγή των δεδομένων της πιστωτικής κάρτας είναι κρυπτογραφημένη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε τα προϊόντα που παραγγείλατε εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, δεδομένου ότι το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση αλλαγής, θα πληρώσετε τα έξοδα αποστολής της επιστροφής και η Bonendis δεν θα επιστρέψει τα έξοδα αποστολής ή πληρωμής. 

*Σημαντικό: Τα είδη σε έκπτωση δεν μπορούν να επιστραφούν

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εάν χρειάζεται να επιστρέψετε ένα προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bonendis.com και στη συνέχεια στείλτε το στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, επιβαρύνοντας τα έξοδα αποστολής. Μπορούμε να παρέχουμε φορτωτικό επιστροφής. Το κόστος του ναύλου επιστροφής είναι 5 EUR εντός Ελλάδας, 25 EUR στις ΗΠΑ, 20 EUR στην Ευρώπη και 30 EUR για τον υπόλοιπο κόσμο και θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων σε εσάς, μαζί με το αρχικό κόστος αποστολής. Χρησιμοποιήστε την ίδια τσάντα με την οποία παραλήφθηκε η παραγγελία σας. Κολλήστε τον φορτωτικό επιστροφής πάνω από τον παλιό φορτωτικό και επιστρέψτε το δέμα στην υπηρεσία παράδοσης. Λάβετε υπόψη ότι εσείς ως πελάτης είστε υπεύθυνοι για τα αγαθά μέχρι να φτάσουν σε εμάς, γιατί είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον αριθμό παρακολούθησης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεν μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν για επιστροφή πληρωμής. Μπορείτε μόνο να κάνετε ανταλαγή προιόντων με άλλο της αρεσκείας σας, εφόσον επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί και στην αρχική του κατάσταση.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εάν πρέπει να υποβάλετε αξίωση σχετικά με το προϊόν Bonendis που αγοράσατε στο Bonendis.com λόγω ελαττώματος στην ποιότητά του, εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bonendis.com. Θα αξιολογήσουμε το ελάττωμα και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε. Τα δικαιώματα αξίωσης δεν ισχύουν για ελαττώματα που προκαλούνται από φθορά ή εσφαλμένη χρήση. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, εξηγήστε τον λόγο της αξίωσής σας και στείλτε μαζί εικόνες υψηλής ποιότητας του ελαττώματος συν τον αριθμό της παραγγελίας σας στον ιστό ή μια σάρωση ή φωτογραφία της απόδειξής σας.

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Εάν ένα δέμα καταστραφεί κατά την άφιξη, θα πρέπει να το αναφέρετε αμέσως στον ιστότοπο. Εάν έχετε ανοίξει τη συσκευασία και εντοπίσετε ζημιά, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

Ένα δέμα θα φυλάσσεται στο κέντρο παράδοσης για 15 ημέρες. Εάν δεν το παραλάβετε και μας επιστραφεί, θα σας χρεώσουμε για τα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν, 5€ εντός Ελλάδας, 10 ευρώ στην Ευρώπη και 15 ευρώ στον υπόλοιπο κόσμο.

×